BÄST I TEST

bästa vpn

NordVPN​

4.5/5

PRISVÄRD

Surfshark​

3.5/5

BRA PRIS

F-Secure FREEDOME VPN

3.5/5

Bästa VPN-tjänsten

Att hitta den bästa VPN tjänsten är otroligt viktigt för din säkerhet och anonymitet online. Med den ständigt växande marknaden och nya tjänster som ploppar upp kan det vara svårt att veta vilken den bästa VPN tjänsten är. Därför kommer vi i denna guide lista de 5 bästa VPN tjänsterna du kan skaffa redan idag! 

I denna guide kommer vi endast lista de VPN tjänsterna som har en prisslapp, eftersom att gratis VPN ofta presterar sämre och är inte lika säkra. Att betala för ett bra VPN tjänst är en billig försäkrning och ett starkt skydd för din anonymitet online. 

Många vill ha den bästa VPN tjänsten för att kunna se serier och använda tjänster vi inte har i Sverige, medans andra vill försäkra sig om att de skyddade från bedrägerier och identitetskapningar. Vad du än ska använda ditt VPN till, är fortfarande en seriös och i vissa fall lite dyrare tjänst att föredra. 

5 bästa VPN tjänsterna 2021:

1. NordVPN

Bästa VPN tjänsten 2021

bästa vpn

NordVPN är störst inom VPN-tjänster och med god anledning. Ett servernät på över 5000 servrar gör tjänsten mycket säker. Detta i samband med deras policy om att inte spara loggar gör NordVPN till ett mycket bra val. 

NordVPN har en funktion som kallas för ”dubbelkryptering” vilket gör att du inte kopplas upp mot en server utomlands, utan den kopplas upp via två separata servrar. NordVPN stöds till alla de vanliga operativsystemen och enheterna vilket gör att du kan förbli anonym på alla dina enheter. 

Tack vare att NordVPN ligger i Panama, tillåter det dem att inte logga aktivitet. Ifall NordVPN legat i europa hade de varit tvunga att logga all aktivitet, vilket inte tillåter dig att vara helt anonym. 

NordVPN är även en av de billigaste VPN tjänsterna på marknaden, trots deras prisvärda säkerhet. Du som binder upp dig i tre år får ett pris i månaden som motsvarar 1 kaffe eller två, vilket vi tycker är ett otroligt bra pris. 

2. Surfshark

Bästa billiga VPN tjänsten

Surfshark är en billigare VPN tjänst som lämpar sig väldigt bra för att få åtkomst till serier och streamingtjänster utomlands. Surfshark har stöd för obegränsat med enheter vilket tillåter dig att vara skyddad lika bra på din telefon som på din laptop. 

Surfshark har inte lika många servrar som Cyberghost och NordVPN, men är ett väldigt bra grundläggande VPN skydd för vardagliga aktiviteter. Surfshark är även billigare vilket gör att du som inte bryr dig lika mycket om server antalet får en billigare tjänst. 

Även fast priset är lägre än andra tjänster, är Surfshark fortfarande otroligt säkert  anslutning via en dubbel VPN liknande NordVPN. 

3. F-Secure FREEDOME VPN

Bästa VPN tjänsten som kan kombineras med virusskydd

Freedome VPN är den bästa VPN tjänsten för dig som prioriterar säkerhet med antivirusprogram före total anonymitet. Freedome har servrar i  28 länder, men är  bra för dig som vill skydda din dator från attacker. Kombineras Freedome med F-secure antivirusprogram får du en väldigt säker dator. 

Denna tjänst har även en bra prislapp, men sämre abonnemangsmöjligheter. För att få tillgång till Freedome VPN måste du bli kund i ett år. 

Vi gör vårt bästa för att testet ska vara hjälpsamt för dig

Lämna gärna ditt betyg 🙂

Genomsnitt: 0 / 5. Antal betyg: 0

Läs fler artiklar

Bästa dator för musikproduktion
Köptips

Bra Datorer Musikproduktion

BÄST I TEST MacBook Pro 16″​  4.7/5 PRISVÄRD Apple MacBook Pro 13″  4.5/5 STATIONÄR Acer ConceptD 300  4/5 Bästa Dator för Musikproduktion 2021 Nu för tiden är det enklare än någonsin att skapa musik på datorn än för bara några år sedan, och många guider finns tillgängliga på internet för att hjälpa

Läs mer »
Köptips

Bästa antivirusprogrammet: Stor jämförelse

BÄST I TEST Norton 360 DELUXE  5/5 SÄKERT LÄTTANVÄNT F-Secure SAFE  4.7/5 BÄST IDENTITETSSKYDD F-Secure ID Protection  4.6/5 Bästa Antivirusprogrammet 2021 Att surfa säkert på internet är viktigare än någonsin, med åren tillkommer fler it brott och efterfrågan efter de bästa antivirusprogrammet ökar. Att använda sig utav ett antivirus program är inte

Läs mer »
nvidia eller amd
Guider

Nvidia eller AMD?

Funderar du på att köpa ett nytt grafikkort till din dator? Då funderar du förmodligen på om du ska köpa ett kort från Nvidia eller ett från Amd.   Valet mellan Nvidia och Amd grafikkort kan ses lite som valet mellan Windows och Mac. Förutom att Nvidia och Amd funkar till bägge operativsystem. Länge har många

Läs mer »
Hur man ser datorns specifikationer
Guider

Hur ser man datorns specifikationer ? Enkel guide

Hitta datorns specifikationer Dags för att köpa/sälja dator? Eller vill du helt enkelt ha bättre koll på vilka komponenter din dator är byggd utav? Att ta reda på datorns specifikationer är en väldigt enkel process och tar oftast några sekunder. Att däremot förstå dem olika specifikationernas funktioner är en helt annan femma och något vi

Läs mer »
Guider

Hur du sänker din ping: 5 Tips för en lägre ping

Hur du sänker din ping 5 Tips för en lägre ping De flesta som spelar frekvent vet hur viktigt det är med ping, och de flesta strävar efter en lägre ping. Men hur får man en lägre ping ? I denna guide kommer vi att gå igenom 5 bra tips för att du ska få

Läs mer »
bästa programmet för att göra musik
Guider

Bästa programmet för att göra musik 2022

Bästa programmen för att skapa musik 2021 Intresset för att göra musik på datorn växer för varje år. Inlärningskurvan för programmen har blivit lättare och nu finns det fler guider än någonsin på nätet. Men vilket är bästa programmet för att göra musik? I denna guide kommer kort titta på populära program att skapa musik

Läs mer »