Bästa Smarta Högtalare 2022

Smarta högtalare är en högtalare fylld med funktioner som gör din vardag enklare. Dessa högtalare liknar till en stor del ”Siri” vi är vana med ifrån Apple, men fungerar på en mycket större yta, tack vare sin räckvidd. Utan att röra mobilen kan vi kan nu mera stå i köket och laga mat medan vi ber vår smarta högtalare sätta påminnelser om födelsedagar och svara på våra frågor. 

Tack vare röstassistent behöver vi inte nu inte ens öppna våra telefoner för att skapa en inköpslista t.ex. Smarta högtalare använder sig av aktiveringsord för att börja lyssna och förstå vad vi säger, det kan vara t.ex ”Hej Google” eller ”Alexa”. 

Google Nest Audio

Bästa Smarta Högtalare 2022

Nya modellen och uppföljaren till giganten Google Home finns i butikerna med försäljningsstart: 2020-10-15. Bättre ljud & funktioner utlovas. Vi sätter den högst upp – men väntar med betyget efter att vi lyssnat och vänt ut ock in på denna efterlängtade uppgradering.

Från 999 kr
I samarbete med price logo

Bose Portable Home Speaker

Premium Smart Högtalare 2022

Bose Portable Home Speaker är en 360° variant med utmärkt ljud och kraftfull bas. Med inbyggt stöd Google Assistent är det lätt att spela upp musiken oavsett om det gäller spotify eller kanske från ditt moln.

Koppla upp enkelt via Wi-Fi, Bluetooth ellerApple Airplay 2. Stöd finns för stream via Deezer, Spotify, TuneIn, iHeartRadio och Amazon Music. Batteriet är laddningsbart och har upp till 12 timmars speltid.

Från 3 795 kr
I samarbete med price logo

Google Nest Mini 2nd Generation

Google Nest mini är en mindre version av Google Home som fyller de flesta av funktionerna som den större Google Home gör. Nya modellen har också vässat ljudkvalitén och låter nu tiktigt bra.

Mini är ett billigare alternativ för att testa på röststyrning. Styr Philips Hue belysning, spela musik via Spotify osv.

Specifikationer: Röstassistent: Google Assistant – Wifi 2,4 & 5 Ghz, Bluetooth 5.0 – Google Cast/Chromecast, TuneIn, Stöd för multiroom, Inbyggd mikrofon.

Från 435 kr
I samarbete med price logo

Amazon Echo Dot 4th Generation

blank

Amazon Echo är Amazons svar på smarta högtalare. Echo fyller de mesta av funktionerna som en smart högtalare ska kunna. Den första ”Echo” släpptes redan 2014 och mycket har hänt sedan dess. Echo som många andra smarta högtalare kopplas antingen med Bluetooth eller via ditt wifi för att anslutning.

Specifikationer: Röstassistent: Amazon Alexa – Wifi, Bluetooth – Spotify Connect, Deezer, TuneIn, Amazon Music – Internetradio, Mobilapp, Inbyggd mikrofon.

Från 599 kr
I samarbete med price logo

Smarta högtalare med skärm

Google Nest Hub

Google Nest Hub är en smart högtalare med skärm. Med skärm får man en tydligare överblicka av information jämfört med endast ljud. Nest Hub har även Chromecast och kan streama t.ex SVT Play.

Från 789 kr
I samarbete med price logo

Amazon Echo Show 10

blank

Amazon Show 10 är en smart wifi högtalare med en 8″ LCD pekskärm för att du enkelt ska kunna nå Spotify, Apple Music, Amazon Prime Video med mera. 2 x Högtalare 10 Watt 

Från 3 040 kr
I samarbete med price logo

Läs fler artiklar