BÄST I TEST

BĂ€sta virusskyddet


Norton 360

4.5/5

BÄST FÖR FÖRÄLDRAR

Bitdefender

4.4/5

BÄST FÖR GAMING

BullGuard

3.5/5

BĂ€sta antivirusprogrammet 2020

Att surfa sÀkert pÄ internet Àr viktigare Àn nÄgonsin, med Ären tillkommer fler it brott och efterfrÄgan efter de bÀsta antivirusprogrammet ökar. Att anvÀnda sig utav ett antivirus program Àr inte endast en billig förskÀrning för din sÀkerhet, utan hjÀlper Àven dig att hÄlla din dator borta frÄn onödiga filer. 

Det hÀnder ofta att onödiga filer lagras pÄ datorn, vilket gör datorn segare Àn vanligt. Med ett antivirusprogram kan du enkelt skanna igenom datorn och radera de onödiga filerna. 

Idag gör vi nÀstan allting pÄ internet, vi köper mat, bestÀller klÀder och betalar rÀkningar. Detta mÄste Àven betalas, vilket ofta sker med betalkort. Att fÄ sitt betalkort kapat Àr vÀldigt riskfyllt och dÀrmed behövs en guide pÄ de bÀsta antivirusprogrammen 2020.

I denna guide gÄr vi igenom det bÀsta virusskydd 2020 utifrÄn pris, sÀkerhet och anvÀndarvÀnlighet

10 bÀsta antivirusprogram 2020:

1. Norton 360 Deluxe

AllmÀnt sÀtt bÀsta virusskydd

BĂ€sta virusskyddet

Norton 360 Àr enligt oss det bÀsta antivirusprogrammet 2020. Nortons virusskydd har extremt bra sÀkerhet och Àr ett av de bÀsta virusskydden just nu. Med Nortons virusskydd fÄr du: Skydd mot spionprogram, antivirus samt skydd mot malware och utpressningsprogram.

Bortsett frĂ„n klassiska antivirusprogram har Ă€ven Norton 360 VPN, vilket gör att du surfar mer anonymt och sĂ€kert pĂ„ internet. Du fĂ„r Ă€ven ”Safe cam” för att frysa ut spionvirus. Att hĂ„lla sina kunder anonyma pĂ„ internet Ă€r Norton vĂ€ldigt duktiga pĂ„. Att hĂ„lla sig anonym Ă€r vĂ€ldigt viktigt för att slippa utpressningar och personliga angrepp. 

Fler skydd som ingÄr i Norton 360 Àr: Password manager, BrandvÀgg och Cloudbackup. Med password manager sparas dina lösenord pÄ ett sÀkert sÀtt och du slipper bli av med konton och medlemskap online. 

AllmÀnt betyg:
5/5

Fördelar

2. Bitdefender Antivirus

bÀsta virusskyddet för förÀldrakontroll

Bitdefender Àr idag ett av de bÀsta antivirusprogrammet för sÀker surfning. Bitdefender har idag en halv miljard anvÀndare runtom jorden och Àr ett virusskydd för den som vill ha det bÀsta. 

Deras antivirus program delas upp i tre produkter: antivirus plus, total security och internet security. Det bÀsta virusskyddet för dig som inte vill ha en massa andra funktioner rekommenderas att vÀlja antivirus plus. För dig som vill ha ett mer heltÀckande packet eller internet sÀkerhet bör vÀlja dem andra tvÄ alternativen. 

Total security har liknelser till Norton 360 och perfekt för dig som vill ha den bÀsta sÀkerheten möjlig för den vanliga anvÀndaren. För en mindre summa pengar kan Àven VPN premium eelÀggas till för bÀttre anonymitet och en mer skyddad identitet. 

AllmÀnt betyg:
4.6/5

Fördelar

3. Bullguard

BÀsta virusskydd för gaming

Bullguard Ă€r ett av de bĂ€sta virusskydden just nu, och speciellt bĂ€sta virusskyddet för gaming. Bullguard har en funktion som kallas för ”game booster” vilket gör ditt spelande mer tryggt. Detta virusskydd drar inte ner pĂ„ prestandan under ditt spelande.

NÄgot som Àr unikt för Bullguard som virusskydd för gaming Àr att det till skillnad frÄn andra virusskydd inte drar ner pÄ prestandan, utan förbÀttrar den. Bullguard blockerar pop-up-fönster och andra irriterande avbrott för att datorns komponenter ska ha spelet i fokus. 

Givetvis Àr inte bullguard endast för gaming och datorspel. Bullguard presterar lika bra som de andra populÀra virusskydden, men det Àr ett sjÀlvklart val för dig som spelar att vÀlja bullguard. 

AllmÀnt betyg:
4.4/5

Fördelar

4. Total AV

BĂ€sta gratis virusskyddet

Total AV Àr enligt oss det bÀsta virusskyddet för dig som vill ha ett gratis virusskydd. Detta antivirus skyddar datorn pÄ samma sÀtt som ett antivirus som kostar gör, men saknar vissa sÀkerhetsfunktioner man fÄr nÀr man betalar för ett virusskydd. 

Total AV’s gratis virusskydd skyddar din dator pĂ„ grundlĂ€ggande nivĂ„. Du som inte vill lĂ€gga pengar pĂ„ ett virusskydd men fortfarande vill ha en bĂ€ttre sĂ€kerhet Ă€n ingeting Ă€r Total AV ett grymt bra alternativ. 

Givetvis kan du köpa den betalda versionen utav Total AV och dra nytta av de funktioner andra virusskydd Àven har. Med den betalda versionen fÄr du bÀttre skydd och en tryggare upplevelse pÄ internet. 

AllmÀnt betyg:
3.5/5

Fördelar

5. F-Secure SAFE

BÀsta virusskyddet med lÀttaste anvÀndning

bÀsta antivirusprogram

F-secure Safe Àr ett av de mer anvÀndarvÀnliga virusskyddet pÄ marknaden och har en sÀker heltÀckande lösning för alla typer av attacker online. Med detta skydd fÄr du bÄde sÀkerhet pÄ internet för kortbetalningar, sÀkerhet för alla enheter och sÀkerhet för alla skadliga filer som kan laddas ner pÄ din dator. 

Fördelen med detta program och varför den har kvalat in sig pÄ listan över de bÀsta antivirusprogrammet Àr att det Àr otroligt lÀtt att anvÀnda. För mÄnga Àr anvÀndarvÀnligheten ett stort plus och söker ett simpelt men bra virusskydd.  

AllmÀnt betyg:
4.6/5

Fördelar

6. McAfee Total Protection

BÀsta virusskyddet för flera enheter

BĂ€sta virusskydd

McAffe Ă€r det bĂ€sta antivirusprogrammet för dig som vill skydda flera enheter med val frĂ„n att skydda 1 upp till 10 enheter. Genom att skydda hela hushĂ„llet kan inte virus sprida sig inom hemmets internet och du kan sĂ€tta ett extra lĂ„s pĂ„ ”dörren”, fast online. 

McAffe har en funktion som kallas My Home Network vilket skyddar ditt wifi hemma och hjÀlper dig lÄsa ut virus och malware. Att anvÀnda sig för McAffes virusskydd kan inte virus hoppa runt pÄ ditt internet hemma. 

Om du t.ex surfar pÄ din android, och stöter pÄ ett virus. SÄ blir risken att viruset sprids till din dator mycket mindre. 

AllmÀnt betyg:
4.1/5

Fördelar

7. Panda Dome Premium

BÀsta antivirusprogram med extra funktioner 

Panda Dome Àr det bÀsta antivirusprogrammet för dig som vill ha mÄnga funktioner för att hÄlla datorn sÀker. NÄgra av Pandas funktioner Àr: systemrensning, diskdefragmentering, Skydd för USB enheter, djupraderare för filer och sÀkra spionprogram. 

Panda Dome’s Premiumprogram kostar en aning mer, men har alla de viktigaste funktioner för dig som vill ha ett heltĂ€ckande virusskydd. I premium ingĂ„r extra tillĂ€gg som VPN, Skydd om utpressningar och skydd för personuppgifter. 

AllmÀnt betyg:
4.7/5

Fördelar

8. Eset Smart Security Premium

BÀsta antivirusprogrammet med lÄg prestanda pÄverkan 

BĂ€sta antivirusprogrammet 2020

Eset Smart Security Premium Àr ett av de bÀsta virusskyddet 2020 och har en heltÀckande lösning för alla dina behov. Detta virusskydd i premium varianten Àr relativt dyrt men har de extra funktioner mÄnga vill ha, som t.ex sÀker webblÀsare, separat bankskydd och en stabil brandvÀgg. 

Detta virusskydd har en lÄg pÄverkan pÄ ditt system och kan köras utan att dra ner för mycket pÄ prestandan. 

AllmÀnt betyg:
4.7/5

Fördelar

9. Avast Premium Security

BĂ€sta virusskyddet med identitetsskydd

Avast Premium Security Àr enligt oss det bÀsta antivirusprogrammet för dig som vill ha ett bra identitetsskydd. Avast Premium saknar förÀldrakontroll och funktioner för er med smÄbarn, men funkar perfekt för de Àldre. 

Avast har de klassiska skydden som ett premium virusskydd ska inneha, men ett speciellt bra identitetsskydd för att inte bli utpressad och förbli anonym pÄ internet. 

AllmÀnt betyg:
4.7/5

Fördelar

Hur vi utser det bÀsta antivirusprogrammet

NĂ€r vi tar fram de bĂ€sta antivirusprogrammet anvĂ€nder vi oss av sĂ€kra kĂ€llor och tester för att ge vĂ„ra anvĂ€ndare den bĂ€sta sĂ€kerheten online. NĂ„gra kĂ€llor vi anvĂ€nde oss i denna guiden Ă€r: AV-TEST (Tyskt företag som testar virusprogram), virusbulletin som liknar AV-TEST och Ă€r ett oberoende företag för att testa virus och större hemsidor som IDG och PCFÖRALLA. De svenska toppsidorna som PCFÖRALLA hĂ€mtar information frĂ„n de sĂ€kraste kĂ€llorna och beskriver informationen pĂ„ svenska. 

Att informationen vi hÀmtar för att utse det bÀsta antivirusprogrammet ska vara oberoende Àr prio ett i vÄran artikel. Ett virusskydd ska inte kunna köpa sig till sitt goda rykte och förtroende hos anvÀndarna. Utan ska testas av rÀtt personer i ett rÀttvist test.

Att ha nÄgot av de bÀsta virusskyddet Àr otroligt viktigt för din sÀkerhet online. I o med att internetkriminella avancerar och anvÀnder sig av nya tekniker för att dÄ reda pÄ din information, behöver Àven virusskyddet bli bÀttre och vara starkare Àn de skadliga filerna. 

Hur undviker jag datorvirus?

Även fast du har vĂ€rldens bĂ€sta virusskydd, Ă€r det vĂ€ldigt viktigt att du inte utsĂ€tter dig sjĂ€lv för virusattacker. Att ibland köra en genomskanning utav din dator och hĂ„lla virusskyddet uppdaterat Ă€r viktigt för att virusskyddet ska funka som det ska. Att Ă€ven skippa opĂ„litliga lĂ€nkar och hemsidor Ă€r otroligt viktigt och inte ladda ner nĂ„gonting som ger varningar. 

Vi gör vÄrt bÀsta för att testet ska vara hjÀlpsamt för dig

LĂ€mna gĂ€rna ditt betyg 🙂

Genomsnitt: 0 / 5. Antal betyg: 0

LĂ€s fler artiklar:

nvidia eller amd
Guider

Nvidia eller AMD?

Funderar du pĂ„ att köpa ett nytt grafikkort till din dator? DĂ„ funderar du förmodligen pĂ„ om du ska köpa ett kort frĂ„n Nvidia eller ett frĂ„n Amd.   Valet mellan Nvidia och Amd grafikkort kan ses lite som valet mellan Windows och Mac. Förutom att Nvidia och Amd funkar till bĂ€gge operativsystem. LĂ€nge har mĂ„nga

LÀs mer »
BÀsta dator för musikproduktion
Köptips

Bra Datorer för Musikproduktion

BÄST I TEST MacBook Pro 16″​  4.7/5 PRISVÄRD Apple MacBook Pro 13″  4.5/5 WINDOWS Dell XPS 15″ 9500  4.5/5 STATIONÄR MSI Infinite​  4/5 Bra Datorer för Musikproduktion Nu för tiden Ă€r det enklare Ă€n nĂ„gonsin att skapa musik pĂ„ datorn Ă€n för bara nĂ„gra Ă„r sedan, och mĂ„nga guider finns tillgĂ€ngliga

LÀs mer »
BĂ€sta gamingstolen
Köptips

BĂ€sta gamingstolen 2020

BÄST I TEST Arozzi Mezzo V2  4.5/5 SNYGG DESIGN DXRacer RACING PRO  4.4/5 PREMIUM Noblechairs HERO  3.5/5 ALTERNATIV Arozzi Vernazza​  3.5/5 BĂ€sta Gamingstolen 2020 Är du ute efter den bĂ€sta gamingstolen 2020 ? I denna artikel kommer vi att ranka dem fem bĂ€sta gamingstolarna 2020 utifrĂ„n pris, kvalitĂ© och egenskaper. Idag

LÀs mer »
Guider

Hur du sÀnker din ping: 5 Tips för en lÀgre ping

Hur du sĂ€nker din ping – 5 Tips för en lĂ€gre ping De flesta som spelar frekvent vet hur viktigt det Ă€r med ping, och de flesta strĂ€var efter en lĂ€gre ping. Men hur fĂ„r man en lĂ€gre ping ? I denna guide kommer vi att gĂ„ igenom 5 bra tips för att du ska

LÀs mer »