BÄST I TEST

BĂ€sta antivirusprogrammet 2021

Norton 360 DELUXE

5/5

SÄKERT - LÄTTANVÄNT

F-Secure SAFE

4.7/5

BÄST IDENTITETSSKYDD

F-Secure ID Protection

4.6/5

BĂ€sta Antivirusprogrammet 2021

Att surfa sÀkert pÄ internet Àr viktigare Àn nÄgonsin, med Ären tillkommer fler it brott och efterfrÄgan efter de bÀsta antivirusprogrammet ökar. Att anvÀnda sig utav ett antivirus program Àr inte endast en billig förskÀrning för din sÀkerhet, utan hjÀlper Àven dig att hÄlla din dator borta frÄn onödiga filer. 

Det hÀnder ofta att onödiga filer lagras pÄ datorn, vilket gör datorn segare Àn vanligt. Med ett antivirusprogram kan du enkelt skanna igenom datorn och radera de onödiga filerna. 

Idag gör vi nÀstan allting pÄ internet, vi köper mat, bestÀller klÀder och betalar rÀkningar. Detta mÄste Àven betalas, vilket ofta sker med betalkort. Att fÄ sitt betalkort kapat Àr vÀldigt riskfyllt och dÀrmed behövs en guide pÄ de bÀsta antivirus-programmen 2020.

I denna guide gÄr vi igenom det bÀsta virusskydd 2021 utifrÄn pris, sÀkerhet och anvÀndarvÀnlighet.

 

BĂ€sta antivirusprogram 2021

Norton 360 Deluxe

Sammantaget bÀsta virusskydd 2021

BĂ€sta virusskyddet
AllmÀnt betyg:
5/5

Norton 360 Deluxe Àr enligt oss det bÀsta antivirusprogrammet 2021. Nortons virusskydd har extremt bra sÀkerhet och Àr ett av de bÀsta virusskydden just nu. Med Nortons virusskydd fÄr du: Skydd mot spionprogram, antivirus samt skydd mot malware och utpressningsprogram.

Bortsett frĂ„n klassiska antivirusprogram har Ă€ven Norton 360 VPN, vilket gör att du surfar mer anonymt och sĂ€kert pĂ„ internet. Du fĂ„r Ă€ven ”Safe cam” för att frysa ut spionvirus. Att hĂ„lla sina kunder anonyma pĂ„ internet Ă€r Norton vĂ€ldigt duktiga pĂ„. Att hĂ„lla sig anonym kan vara  viktigt för att slippa utpressningar och personliga angrepp.

Fler skydd som ingÄr i Norton 360 Àr: Password manager, BrandvÀgg och Cloudbackup. Med password manager sparas dina lösenord pÄ ett sÀkert sÀtt och du slipper bli av med konton och medlemskap online.

F-Secure SAFE

bÀsta antivirusprogram
AllmÀnt betyg:
4.8/5

F-secure Safe Àr ett av de mer anvÀndarvÀnliga virusskyddet pÄ marknaden och har en sÀker heltÀckande lösning för alla typer av attacker online. Med detta skydd fÄr du bÄde sÀkerhet pÄ internet för kortbetalningar, sÀkerhet för alla enheter och sÀkerhet för alla skadliga filer som kan laddas ner pÄ din dator. 

Fördelen med detta program och varför den har kvalat in sig pÄ listan över de bÀsta antivirusprogrammet Àr att det Àr otroligt lÀtt att anvÀnda. För mÄnga Àr anvÀndarvÀnligheten ett stort plus och söker ett lÀttanvÀnt men ÀndÄ bra virusskydd.  

F-Secure ID Protection

AllmÀnt betyg:
5/5

McAfee Total Protection

BĂ€sta virusskydd
AllmÀnt betyg:
4.1/5

McAffe Ă€r det bĂ€sta antivirusprogrammet för dig som vill skydda flera enheter med val frĂ„n att skydda 1 upp till 10 enheter. Genom att skydda hela hushĂ„llet kan inte virus sprida sig inom hemmets internet och du kan sĂ€tta ett extra lĂ„s pĂ„ ”dörren”, fast online. 

McAffe har en funktion som kallas My Home Network vilket skyddar ditt wifi hemma och hjÀlper dig lÄsa ut virus och malware frÄn ditt nÀtverk oasett om du surfar via datoer eller telefonen. 

Total AV

AllmÀnt betyg:
3.5/5

Total AV Àr enligt oss det bÀsta virusskyddet för dig som vill ha ett gratis virusskydd. Detta antivirus skyddar datorn pÄ samma sÀtt som ett antivirus som kostar gör, men saknar vissa sÀkerhetsfunktioner man fÄr nÀr man betalar för ett virusskydd. 

Total AV’s gratis virusskydd skyddar din dator pĂ„ grundlĂ€ggande nivĂ„. Du som inte vill lĂ€gga pengar pĂ„ ett virusskydd men fortfarande vill ha en bĂ€ttre sĂ€kerhet Ă€n ingeting Ă€r Total AV ett bra alternativ. 

Givetvis kan du köpa den betalda versionen utav Total AV och dra nytta av de funktioner andra virusskydd Àven har. Med den betalda versionen fÄr du bÀttre skydd och en tryggare upplevelse pÄ internet. 

Avast Premium Security

AllmÀnt betyg:
4.7/5

Avast Premium Security Àr ett bra antivirusprogrammet för dig som vill Àven vill ha ett bra identitetsskydd. Avast Premium saknar dock, för er med smÄbarn förÀldrakontroll .

Avast har de klassiska skydden som ett premium virusskydd ska inneha, men ett speciellt bra identitetsskydd för att skydda och förbli anonym pÄ internet. 

Hur vi utser det bÀsta antivirusprogrammet

NĂ€r vi tar fram de bĂ€sta antivirusprogrammet anvĂ€nder vi oss av sĂ€kra kĂ€llor och tester för att ge vĂ„ra anvĂ€ndare den bĂ€sta sĂ€kerheten online. NĂ„gra kĂ€llor vi anvĂ€nde oss i denna guiden Ă€r: AV-TEST (Tyskt företag som testar virusprogram), virusbulletin som liknar AV-TEST och Ă€r ett oberoende företag för att testa virus och större hemsidor som IDG och PCFÖRALLA. De svenska toppsidorna som PCFÖRALLA hĂ€mtar information frĂ„n de sĂ€kraste kĂ€llorna och beskriver informationen pĂ„ svenska. 

Att informationen vi hÀmtar för att utse det bÀsta antivirusprogrammet ska vara oberoende Àr prio ett i vÄran artikel. Ett virusskydd ska inte kunna köpa sig till sitt goda rykte och förtroende hos anvÀndarna. Utan ska testas av rÀtt personer i ett rÀttvist test.

Att ha nÄgot av de bÀsta virusskyddet Àr otroligt viktigt för din sÀkerhet online. I o med att internetkriminella avancerar och anvÀnder sig av nya tekniker för att dÄ reda pÄ din information, behöver Àven virusskyddet bli bÀttre och vara starkare Àn de skadliga filerna. 

Hur undviker jag datorvirus?

Även fast du har vĂ€rldens bĂ€sta virusskydd, Ă€r det vĂ€ldigt viktigt att du inte utsĂ€tter dig sjĂ€lv för virusattacker. Att ibland köra en genomskanning utav din dator och hĂ„lla virusskyddet uppdaterat Ă€r viktigt för att virusskyddet ska funka som det ska. Att Ă€ven skippa opĂ„litliga lĂ€nkar och hemsidor Ă€r otroligt viktigt och inte ladda ner nĂ„gonting som ger varningar. 

Vi gör vÄrt bÀsta för att testet ska vara hjÀlpsamt för dig

LĂ€mna gĂ€rna ditt betyg 🙂

Genomsnitt: 3.8 / 5. Antal betyg: 4

Fler artiklar