BÀsta Headset för Gaming 2021

BÄST I TEST

BÀsta headset för gaming 2021

Logitech G Pro X

4.6/5

POPULÄR

BĂ€sta gaming headset 2021

HyperX Cloud II

4.6/5

PRISVÄRD

Corsair HS60 Pro

4/5

BUDGET

Corsair Gaming HS50

4/5

Vare sig du spelar FPS eller MMO Ă€r ett bra headset för gaming viktigt.  I vĂ„rt bĂ€st i test av trĂ„dbundet headset för gaming 2021 gĂ€ller det inte bara att prestera bra ljud – komfort, funktioner och andra egenskaper har Ă€ven stor betydelse för valet av modell. Ett bra gaming-headset förhöjer inte bara spelkĂ€nslan, det tillĂ„ter dig Ă€ven att spela lĂ€ngre sessioner utan att det börjar skava och kĂ€nnas obekvĂ€mt efter en stund.

Du som Àr ute efter ett bra gaming headset kan ha dessa punkter att fundera pÄ och vad du vill lÀgga din prio pÄ innan du bestÀmmer dej: Maxpris, trÄdlöst/sladd, funktioner, komfort och ljudbild. I denna guide tar vi upp fem headsets med lite olika edge i olika prisklasser. 

BĂ€sta gaming headset 2021

Logitech G Pro X

BÀsta Headset för Gaming

BÀsta headset för gaming 2021

G Pro X Ă€r ett populĂ€rt 3,5 mm kabelanslutet headset frĂ„n giganterna Logitech . Modellen fĂ„r bra recensioner i fackpressen och utmĂ€rkta betyg av sina anvĂ€ndare med omdömen som  – ”Mycket prisvĂ€rt” – ”BĂ€sta köpet jag gjort” – ”Lysande”.

Tittar vi pĂ„ specsen nedan har vi hĂ€r en lur som tĂ„l att jĂ€mföras med konkurrerande set i prisklassen. Mic-enheten pĂ„ 100 HZ–10 KHZ kommer t.ex med BLUE VO!CE – mikrofonteknik, som med röstfilter i realtid minskar sidoljud och förtydligar röstljudet ges stora plus av gamers,

G PRO X Àr abolut ett set att kolla in om man letar efter bÀsta headset för gaming i midrange klassen.

 • Surround 7.1.
 • DTS Headphone:X 2.0 objektbased ljudbild.
 • PRO-G 50 MM Element.
 • BLUE VO!CE-mikrofonteknik med avtagbara mikrofonfilter.
 • StĂ€llbara EQ-profiler.
 • FrekvensomfĂ„ng: 20 HZ–20 KHZ
 • Externt USB-ljudkort.
 • Ram av aluminium och stĂ„l.
 • 2 m PC-sladd med kontroller för volym
 • Löstagbar kabel.
 • Öronkuddar – Minnesskum i konstlĂ€der med passiv brusreducering eller velour som andas.

HyperX Cloud II

PopulÀrt Gaming-Headset med bra omdömen

BĂ€sta gaming headset 2021

HyperX Cloud II. Headset med USB- eller 3,5 mm-anslutning. Lurarna kommer med ett bra DSP ljudkort som parats med 53 mm stora element.  Modellen levererar rent o tydligt hifi-ljud och stödjer virtuellt 7.1-surroundljud. Mikrofonen har digitalt förstÀrkt brusreducering med automatisk eko-eliminering för bÀsta röstkvalitet i gamechatten och headsetet frÄn HyperX Àr dessutom certifierat av TeamSpeak.

HyperX Cloud II fÄr riktigt bra omdömen av sina anvÀndare dÀr man förutom bra ljud o mic mest nÀmner att headsetet Àr vÀldigt bekvÀmt och passar bra för Àven lÀngre stunder pÄ banan. Med bra omdömen frÄn mÄnga gamers och relativt lÄg prislapp förtjÀnar modellen sin plats pÄ listan av bÀsta gaming headset 2021 utan prut.

Corsair HS60 Pro Surround

PopulÀrt Gaming Headset

Corsair HS60 Pro Surround har vi satt som utmanare till bÀsta headset för gaming 2021 i midrange-klassen, inte för att det Àr det bÀsta headsetet som finns att köpa, men tack vare hur mycket man fÄr för pengarna. För en rimlig slant fÄr du ett riktigt bra  headset som levererar grymt ljud med stora anpassningsmöjligheter tack vare ICUE. 

Med ICUE kan du anpassa ljudet med en equalizer dÀr du kan Àndra ljudets frekvensomrÄden efter behag. I ICUE kan du Àven vÀlja mellan förinstÀllda alternativ som t.ex bass boost och movie theather för musik/film eller fps competition för spel. SjÀlvklart kan du ocksÄ Àndra headsetets fÀrg eller synka fÀrgen med corsairs andra produkter. 

Komforten har Ă€ven bidragit till att vi ansĂ„g modellen vĂ€rd en plats pĂ„ listan för bĂ€sta gaming headsetet 2020. KĂ„porna tĂ€cker runt hela öronen och blir inte obekvĂ€ma efter lĂ€ngre anvĂ€ndning. Förutom ljud och komfort levererar Ă€ven detta headset en riktigt bra mikrofon som har noice cancelling för att sĂ„lla bort störande ljud i bakrunden.  Bra lur – bra pris.

Komforten har Ă€ven bidragit till att vi ansĂ„g modellen vĂ€rd en plats pĂ„ listan för bĂ€sta gaming headsetet 2020. KĂ„porna tĂ€cker runt hela öronen och blir inte obekvĂ€ma efter lĂ€ngre anvĂ€ndning. Förutom ljud och komfort levererar Ă€ven detta headset en riktigt bra mikrofon som har noice cancelling för att sĂ„lla bort störande ljud i bakrunden.  Bra lur – bra pris.

Corsair Gaming HS50 Pro

Bra midrange headset för gaming

Corsair HS50 Ă€r enligt oss ett av de bĂ€sta valen i sin prisnivĂ„. HS50 fyller alla funktioner ett normalt headset för gaming ska uppfylla. Med detta headset fĂ„r du inte de unika funktionerna de dyrare varianterna har, men du fĂ„r det viktigaste – ett vĂ€lfungerande gaming headset med bra ljud och mikrofon. 

Headsetet har ett discord certifikat och en enkelriktad brusreducerande mikrofon för bÀsta kommunikation. Headsetet har en 32 Ohm impedans och ett Neodymium drivelement vilket leder till bra ljudkvalité. 

BÀsta headset för gaming trÄdbundet Budget

Arrogant Aurora

Arrogant Auror. PÄ budgetfronten vad gÀller headset för gaming Àr det rÀtt trögt att hitta produkter med nöjda köpare. Ett set som sticker ut Àr ÀndÄ Arrogant Aurora som kommer med stöd för virtuellt 7.1-ljud och lysdioder i kÄporna. Modellens mick, som anvÀndare plussar för Àr smidigt vridbar och ljudet styrs via en kontroll pÄ usb-kabeln.

AnvÀndare tycker headsetet blockar ljudet utifrÄn pÄ ett bra sÀtt och Àven komfort och ljudkvalité ges bra betyg. Letar du efter ett budget-alternativ som faktiskt levererar med anvÀndare som Àr nöjda Àr Arrogant Aurora absolut vÀrt att spana in.

Vi gör vÄrt bÀsta för att testet ska vara hjÀlpsamt för dig

LĂ€mna gĂ€rna ditt betyg 🙂

Genomsnitt: 5 / 5. Antal betyg: 12

Fler artiklar