Bästa Headset för Gaming 2022

BÄST I TEST

Bästa headset för gaming 2022

Logitech G Pro X

4.6/5
Out of Stock

POPULÄR

Bästa gaming headset 2022

HyperX Cloud II

4.6/5
Från 798 kr
I samarbete med price logo

PRISVÄRD

blank

Corsair HS60 Pro

4/5
Out of Stock

BUDGET

blank

Corsair Gaming HS50

4/5
Out of Stock

Vare sig du spelar FPS eller MMO är ett bra headset för gaming viktigt.  I vårt bäst i test av trådbundet headset för gaming 2022 gäller det inte bara att prestera bra ljud – komfort, funktioner och andra egenskaper har även stor betydelse för valet av modell. Ett bra gaming-headset förhöjer inte bara spelkänslan, det tillåter dig även att spela längre sessioner utan att det börjar skava och kännas obekvämt efter en stund.

Du som är ute efter ett bra gaming headset kan ha dessa punkter att fundera på och vad du vill lägga din prio på innan du bestämmer dej: Maxpris, trådlöst/sladd, funktioner, komfort och ljudbild. I denna guide tar vi upp fem headsets med lite olika edge i olika prisklasser. 

Logitech G Pro X

Bästa Headset för Gaming 2022

Bästa headset för gaming 2022

G Pro X är ett populärt 3,5 mm kabelanslutet headset från giganterna Logitech . Modellen får bra recensioner i fackpressen och utmärkta betyg av sina användare med omdömen som  – “Mycket prisvärt” – “Bästa köpet jag gjort” – “Lysande”.

Tittar vi på specsen nedan har vi här en lur som tål att jämföras med konkurrerande set i prisklassen. Mic-enheten på 100 HZ–10 KHZ kommer t.ex med BLUE VO!CE – mikrofonteknik, som med röstfilter i realtid minskar sidoljud och förtydligar röstljudet ges stora plus av gamers,

G PRO X är abolut ett set att kolla in om man letar efter bästa headset för gaming i midrange klassen.

 • Surround 7.1.
 • DTS Headphone:X 2.0 objektbased ljudbild.
 • PRO-G 50 MM Element.
 • BLUE VO!CE-mikrofonteknik med avtagbara mikrofonfilter.
 • Ställbara EQ-profiler.
 • Frekvensomfång: 20 HZ–20 KHZ
 • Externt USB-ljudkort.
 • Ram av aluminium och stål.
 • 2 m PC-sladd med kontroller för volym
 • Löstagbar kabel.
 • Öronkuddar – Minnesskum i konstläder med passiv brusreducering eller velour som andas.
Out of Stock

HyperX Cloud II

Populärt Gaming-Headset med bra omdömen

Bästa gaming headset 2022

HyperX Cloud II. Headset med USB- eller 3,5 mm-anslutning. Lurarna kommer med ett bra DSP ljudkort som parats med 53 mm stora element.  Modellen levererar rent o tydligt hifi-ljud och stödjer virtuellt 7.1-surroundljud. Mikrofonen har digitalt förstärkt brusreducering med automatisk eko-eliminering för bästa röstkvalitet i gamechatten och headsetet från HyperX är dessutom certifierat av TeamSpeak.

Cloud II får riktigt bra omdömen av sina användare där man förutom bra ljud o mic mest nämner att headsetet är väldigt bekvämt och passar bra för även längre stunder på banan. Med bra omdömen från många gamers och relativt låg prislapp förtjänar modellen sin plats på listan av bästa gaming headset 2022 utan prut.

Från 798 kr
I samarbete med price logo

Corsair HS60 Pro

Populärt Gaming Headset

Bästa gaming-headset 2022

Corsair HS60 Pro Surround har vi satt som utmanare till bästa headset för gaming 2021 i midrange-klassen, inte för att det är det bästa headsetet som finns att köpa, men tack vare hur mycket man får för pengarna. För en rimlig slant får du ett riktigt bra  headset som levererar grymt ljud med stora anpassningsmöjligheter tack vare ICUE. 

Med ICUE kan du anpassa ljudet med en equalizer där du kan ändra ljudets frekvensområden efter behag. I ICUE kan du även välja mellan förinställda alternativ som t.ex bass boost och movie theather för musik/film eller fps competition för spel. Självklart kan du också ändra headsetets färg eller synka färgen med corsairs andra produkter.

Komforten har även bidragit till att vi ansåg modellen värd en plats på listan för bästa gaming headsetet 2020. Kåporna täcker runt hela öronen och blir inte obekväma efter längre användning. Förutom ljud och komfort levererar även detta headset en riktigt bra mikrofon som har noice cancelling för att sålla bort störande ljud i bakrunden.  Bra lur – bra pris.

Out of Stock

Corsair Gaming HS50 Pro

Bra midrange headset för gaming 2022

blank

Corsair HS50 är enligt oss ett av de bästa valen i sin prisnivå. HS50 fyller alla funktioner ett normalt headset för gaming ska uppfylla. Med detta headset får du inte de unika funktionerna de dyrare varianterna har, men du får det viktigaste – ett välfungerande gaming headset med bra ljud och mikrofon. 

Headsetet har ett discord certifikat och en enkelriktad brusreducerande mikrofon för bästa kommunikation. Headsetet har en 32 Ohm impedans och ett Neodymium drivelement vilket leder till bra ljudkvalité.  Out of Stock

Arrogant Aurora

Bästa headset för gaming trådbundet Budget

blank

Arrogant Auror. På budgetfronten vad gäller headset för gaming är det rätt trögt att hitta produkter med nöjda köpare. Ett set som sticker ut är ändå Arrogant Aurora som kommer med stöd för virtuellt 7.1-ljud och lysdioder i kåporna. Modellens mick, som användare plussar för är smidigt vridbar och ljudet styrs via en kontroll på usb-kabeln.

Användare tycker headsetet blockar ljudet utifrån på ett bra sätt och även komfort och ljudkvalité ges bra betyg. Letar du efter ett budget-alternativ som faktiskt levererar med användare som är nöjda är Arrogant Aurora absolut värt att spana in.

Fler artiklar