BĂ€sta Gamingstol 2021

Är du ute efter den bĂ€sta gamingstolen 2021 ? I denna genomgĂ„ng kommer vi att ranka bĂ€sta stol för gaming 2021 utifrĂ„n pris, kvalitĂ© och egenskaper. Idag har de flesta gaming-streamers och youtubers en riktigt fet gamingstol sĂ„klart. Men vad Ă€r det som skiljer sig mellan en riktig bra gamingstol och en mindre bra stol för gaming ? 

En bra gamingstol Àr sjÀlvklart mer anpassad för gaming jÀmfört med en vanlig stol. Hur man sitter vid spelande skiljer sig ofta ganska stort jÀmfört med sittandet vid studier eller jobb. Ofta vill man luta in sig frammÄt skÀrmen i knepiga situationerna, och sitta sÄ förberett som möjligt. 

Den bÀsta gamingstolen kommer oftast med kuddar för svank, justerbara arm och nackstöd med mera för att förbÀttra hÄllningen och slippa vÀrk och slitage pÄ kroppen. SÄ vilken Àr den bÀsta gamingstolen? I denna lista tar vi fram de enligt oss fem bÀsta gamingstolarna 2021, för bÀttre sittstÀllning och ett skönare gameplay.

BĂ€sta Gamingstol 2021:

Arozzi Mezzo V2

BĂ€sta Gamingstol 2021

FÀrg: Flera Val | Maximal lastvikt: 120 kg | Huvud-/nackstöd:Ja | Armstöd: 2D justerbar | Max. tilt ryggstöd: 165 °| 

Arozzi Mezzo V2 Àr enligt oss den bÀsta gamingstolen som inte kostar en förmögenhet. Mezzo V2 har bra ergonomi och ett andningsbart tyg för svala och lÄnga gamingsessioner. 

Givetvis Àr stolen vÀldigt anpassningsbar med handledsstöd som gÄr att fÄ i olika lÀgen, justera höjd och Àr lutningskapabel till 165 grader. Stolen har Àven ett justerbart nackstöd och stöd för svank för bÀttre komfort och ergonomi. 

Stolen Àr lÀtt att installera och görs pÄ ungefÀr 10 minuter. Kuddarna Àr mjuka och kommer bidra med extra mycket komfort. Du som tidigare haft en lÀder stol kommer förmodligen Àlska materialet pÄ denna gamingstol. 

Givetvis finns bÀttre gamingstolar, men med orimliga priser. Varför vi valde just denna gamingstol Àr att den Àr prisvÀnlig och kommer med vÀldigt bra egenskaper, det rÀcker ofta vÀldigt lÄngt.

Noblechairs HERO

BĂ€sta Gamingstol 2021 - Premium

FÀrg: Svart | Maximal lastvikt: 150 kg | Huvud-/nackstöd:Ja | Armstöd: 4D justerbar | Max. tilt ryggstöd: 90-135 °

BÀst i test 2021. Nobelchair Hero Àr för dig som vill ha en premium gamingstol i andingsbart material. Hero Àr helt klart en av de bÀsta gamingstolarna 2021 och har vÀldigt bra egenskaper. Materialet som anvÀnts Àr unikt och Àr andingsbart samtidigt som det Àr vÀldigt mjukt. 

Nobelchair har i samarbete med proffs diskuterat fram idéer för att ta fram Hero. Denna gamingstol levererar verkligen komfort och ergonomi pÄ en ny nivÄ. JÀmfört med andra gamingstolar, har denna stol en bredare sits och ryggstöd. 

Denna stol Àr Àven vÀldigt anpassningsbar med 4D justerbara armstöd, kuddar för att förbÀttre komforten och kan lutas upp emot 11 grader. Ryggstödet kan lutas upp mot emellan 90 och 135 grader, vilket leder till en vÀldigt anpassningsbar stol. 

Arozzi Vernazza

Alternativ Arozzi - BĂ€sta Gamingstol 2021

FÀrg: Flertal | Maximal lastvikt: 140 kg | Huvud-/nackstöd:Ja | Armstöd: justerbart | Max. tilt ryggstöd: 160°

Arozzi Vernazza Àr en grymt bra gamingstol designat med Arozzis svenska team. Denna gamingstol har en bra balans mellan komfort, ergonomi och egenskaper. Stolen kommer Àven i en hel del olika fÀrger för att vÀlja en fÀrg som matchar ditt rum. 

Arozzi Vernazza gamingstol har en justerbar lutningsvinkel pÄ upp till 160 grader och har en maxvikt pÄ upp till 140 kg. Stolen har en klass 4 gaslift för att enkelt Àndra höjd och fler funktioner för att anpassa stolen efter dig. 

Givetvis fÄs det med kuddar för bÄde nacken och svanken. Sitsen har Àven extra mycket stoppning för bÀttre komfort och lÀngre spelsessioner. 

DXRacer TANK

Stabilaste Gamingstolen 2021

FÀrg: Flertal | Maximal lastvikt: 150 kg | Huvud-/nackstöd: Ja | Armstöd: Justerbart | Max. tilt ryggstöd: Full Tilt

DXRacer Àr kÀnda sedan lÀnge att tillverka grymma gamingstolar. DXRacer Tank Àr en av de bÀttre gamingstolarna pÄ marknaden just nu. Modellen kommer med lite stadigare konstruktion och rygg & sits Àr fyllda med högdensitets kallskum av typ som anvÀnds i bÀttre bilsÀten. VÀl anpassad stol anpassad för gamers upp till stabila 200 cm & som vÀger in pÄ max 150 kilogram.

NÄgot som sticker ut för just denna DXracer serien Àr att ryggstöden har blivit lÀngre, vilket ger mer support Ät överkropp och rygg för oss som Àr lite lÀngre samt ett 4D-justerbara armstöd med fyra olika lÀgen, vilket gör att du lÀtt kan hitta en perfekta position. 

Kvalitén i Tank-stolen Àr grym med slitstarkt konstlÀder som inte spricker och gÄr sönder. Inuti stolen hittas kallskum som Àven anvÀnds till bilstolar. Nack- och svankkudde kommer oxo med! BÀst i test 2021 för vÀlbyggda gamers.

Varför köpa en gamingstol?

För mĂ„nga Ă€r datorn det viktigaste i en gamingsetup och stora slantar gĂ„r till att köpa de nyaste grafikkorten och komponenterna. Men det Ă€r nĂ„got mĂ„nga glömmer som vi anvĂ€nder varje gĂ„ng vi spelar – stolen du sitter pĂ„. Denna guide Ă€r för dej som tröttnat pĂ„ domningar dĂ€r bak, trötta armar och stel nacke pĂ„ morgonen dagen efter en lĂ„ng natt. 

Att kunna spela pĂ„ höga instĂ€llningar Ă€r en sak, men Ă€r inte komforten dĂ€r blir spelandet inte lika trevligt. En billig stol kommer aldrig i nĂ€rheten av de bĂ€sta gamingstolarnas komfort, materialval och instĂ€llningsmöjligheter – men visst finns det bra ergonomiska stolar Ă€ven i de lĂ€gre prisklasserna.  

Eftersom att alla har olika preferenser och kroppslĂ€ngder. Är den bĂ€sta gamingstolen för dig svĂ„r att förutse. DĂ€rför har vi gjort denna lista vĂ€ldigt varierande med stolar för bĂ„de lĂ€ngre och kortare personer. Vi har Ă€ven tagit med stolar som har bredare sittdyna för att du ska kunna hitta den bĂ€sta gamingstolen som passar just dig. 

BÀsta gamingstolen 2021: Vad tÀnka pÄ?

Bortsett ifrÄn cool design och populÀra mÀrken bör du ha i Ätanke vilken ergonomi din stol erbjuder. Att sitta rÀtt och ha en bra ergonomisk stol Àr viktigare Àn stolens utseende och komfort. Varför Àr ergonomin sÄ viktigt för den bÀsta gamingstolen? Om inte stolen Àr bra ergonomiskt kan problem uppstÄ som: ryggont, nackont, problem med syn m.m. 

Men den bÀsta gamingstolen bör Àven ha rÀtt komfort, samtidigt som den Àr ergonomisk. Att anvÀnda sig utav en extremt mjuk stol med nackkudde kan vara sÀmre för ergonomin Àn en stol som Àr hÄrd. Den bÀsta gamingstolen avlastar ryggen och kroppen samtidigt som du behÄller komforten och rÀtt kroppsstÀllning för gaming. 

Att ha i Ätanke Àr Àven att den bÀsta gamingstolen Àr olika för olika mÀnniskor. En del behöver en bredare sittdyna medan vissa klarar sig bÀttre med en mindre. En del anser att den bÀsta gamingstolen Àr den som Àr mest prisvÀrd, medan vissa endast tittar pÄ specifikationer och funktioner. 

BĂ€sta Tillverkaren ?

Med en snabbt vÀxande marknad kan det vara svÄrt att veta vilken tillverkare som gör dem bÀsta gamingstolarna. För att hitta den bÀsta gamingstolen ska man inte haka upp sig pÄ just en tillverkare, som kanske din favorit e-sport spelare anvÀnder. BÀsta Àr att hitta en stol du gillar oberoende av tillverkare. 

NÄgra av de största tillverkarna av gamingstolar just nu Àr: Dxracer, Noblechairs, Arozzi, Akracing. Dessa tillverkare Àr kÀnda för att producera de bÀsta gamingstolarna, och Àr mÀrken som förtjÀnar sitt rykte. Att köpa en stol ifrÄn de största tillverkarna kan vara ett sÀkert kort, men i vissa fall fel val för just dig.

Vi gör vÄrt bÀsta för att testet ska vara hjÀlpsamt för dig

LĂ€mna gĂ€rna ditt betyg 🙂

Genomsnitt: 5 / 5. Antal betyg: 2

Game On!

Fler artiklar att kolla in