Bästa högtalare för gaming 2020

bästa gaming högtalare

Bästa högtalare för gaming 2020

I den här artikeln kommer vi att gå igenom de fem bästa högtalare för gaming 2020. För många är ett gamingheadset helt enkelt inte optimalt, även trots det har sina fördelar. Med ett par bra gaminghögtalare blir ljudet bättre än headset ljudet, men kanske inte lika precist. 

Att just spela med högtalare istället för headset låter dig höra omvärlden mycket bättre, och även förhöja ljudkvalitén. En stor fördel med högtalare är att de inte blir obekväma efter en stunds spelande och kan även användas som vanliga högtalare för t.ex musik. 

Riktiga gaminghögtalare låter dig även höra saker som är helt omöjliga med ett vanligt headset. Med riktiga högtalare är basen mycket mer tydlig och spelet blir mera levande. Om du känner att ett gamingheadset är mer för dig kan du läsa våran artikel om det här. 

En del av Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Webhallen.com

Bästa högtalare för gaming 2020

Bästa högtalare för gaming:

1. Logitech G560 Lightsync

bästa gaming högtalare

De flesta bra gaminghögtalarna erbjuder endast bra ljud, eller en snygg och passande design. Logitech G560 erbjuder dock mer än så. Med Logitech Lightsync får du RGB belysta effekter som synkar med spelet. Effekterna matchar explosioner, fiender, skador m.m. i spelet och gör det mer levande.

Att vi satt Logitech G560 som bästa gaming högtalare är inte av en slump. Just nu finns det inte många högtalare på marknaden som erbjuder samma ljus synkning med spelen som logitech gör. Ljuset som reflekterar spelet sätter liv i spelet och inlevelsen blir helt enkelt bättre. 

Givetvis har inte Logitech endast tänkt på belysning och coola funktioner. Logitech G560 har en watt nivå på 240 watt för kraftfullt och djupt ljud. Högtalarna har även DTS:X Ultra sorroundljud som återger ljud ifrån alla vinklar.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Webhallen.com

2. Razer Nommo Chroma

bästa högtalare för gaming

Razer har länge varit en känd tillverkare i gaming världen och nu börjat tillverka gaming högtalare. Razer Nommo Chroma är de högtalare vi satt som andra bästa gaming högtalare 2020. Dessa högtalare passar bra in i din gaming setup och extra bra med dina andra Razer produkter. 

För att ljudet ska vara så bra som möjligt har Razer ett custom vävat glas fiber på ungefär 8 cm för bättre ljudkvalité. Detta glasfiber leder till ett klarare ljud och detaljer i ljudet. 

För att ändra ljudet när basen tar över för mycket finns en kontroll på högra högtalaren. Detta låter dig finjustera basen efter spelet du spelar, på ett enkelt sätt. 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Webhallen.com

3.Trust GXT 629

bästa gaminghögtalare

Trust GXT 629 har en subwoofer och en soundbar för att förgylla ditt spelande med bra kvalités ljud. De bästa gaming högtalarna innehåller tillräckligt mycket bas, och därmed är en subwoofer en grym högtalare. 

Denna högtalare funkar lika bra till PC som den gör till Konsol eller TV. Subwoofer tar en bra plats på golvet och soundbaren kan placerares alternativt bakom skärmen eller t.ex under TV:n. 

Med en toppeffekt på 120W är detta kit mer än tillräckligt för gaming och kommer leverera kraftfullt och djupt ljud för de bästa gaming stunderna. 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Webhallen.com

Vill du läsa mer om soundbars eller högtalare i allmänt? Då rekommenderar vi att ni besöker länken under för en hemsida helt dedikerad åt högtalare!

vad är en subwoofer?
Guider

Vad är en subwoofer?

Så vad är en subwoofer? En subwoofer är oftast fyrkantig och används för att höja basen i ditt ljudsystem. En subwoofer är ett måste för

Läs mer »
bästa subwoofer
Köptips

bästa subwoofer 2020

För att göra ditt ljud komplett krävs en subwoofer, eller subbas som det också heter. En subwoofer spelar främst inte lyrics eller melodin, utan självaste

Läs mer »
Bästa multiroom högtalare
Köptips

Bästa multiroom högtalare

En multiroom högtalare är ett trådlöst högtalarnätverk som utgörs av en eller flera högtalare i varje rum. Detta gör att man kan lyssna på musik

Läs mer »