BÀsta DatorHögtalare för Gaming 2022

Vi gÄr igenom de mest prisvÀrda  & bÀsta högtalarna för gaming 2022. För mÄnga Àr ett headset inte alltid optimalt men ett par bra högtalare för gaming löser enkelt problemet. Och visst Àr det nice att blÄsa pÄ lite xtra nÀr tillfÀlle ges. Att just spela med högtalare istÀllet för headset lÄter dej ocksÄ höra omvÀrlden mycket bÀttre vilket kan ha sina fördelar.

En annan stor fördel med högtalare Àr att de inte blir obekvÀma efter en stunds spelande och de Àven kan anvÀndas för att lira favorit musiken mellan gibben. Med fristÄende högtalare blir basen mycket mer tydlig och spelet blir mera levande.

Som gamer tycker man sÄklart att bÄde headset och högtalare Àr bÀst, fast pÄ olika sÀtt. Om ditt  headset börjat knastra kan du kika pÄ vÄr artikel om lurar hÀr.

BÀsta högtalare för gaming 2022

Logitech Z906

BÀsta Högtalare för Gaming 2022

BÀsta datorhögtalare för gaming 2022. Logitech Z906 Àr det enda rimliga att köpa om det Àr surround och ljudgodis som gÀller. Duktigt svepande wrooooms i racingspelen. Knastret frÄn grus nÀr glappande arméboots utsiktslöst försöker ful-smyga pÄ dej bakifÄn. Med Z906 5.1 sitter du sÀkert dÄ minsta knysst avslöjas nÀstan fusk-bra av systemets digitala avkodning.

DÄ detta Àr ett lite mer avancerat system med mer tech-specs Àn övriga sÄ trampar vi igÄng med tekniker & egenskaper.

THX Àr en industristandard för ljudÄtergivning, systemet utvecklades av Lucasfilm Studios under skapandet av klassiska Star Wars. Man behövde helt enkelt ett nytt bÀttre system för att Äterge filmens ljudeffekter i 3D surround-miljö. Certifieringen innebÀr kort att ljudet som strömmar ur ditt surroundsystem presenteras precis som ljudproducenten som skapat filmen / spelet tÀnk sej.

Att setup:en spelar musik med tryck och enkelt kan kopplas upp till tv:n för filmkoll / konsolspel Àr sÄklart en rÀtt nice bonus. Tittar man pÄ prislappen och jÀmför med andra lösningar inser man snabbt att man hÀr fÄr mycket ljud för pengarna.

Kan du dubbla slanten mot en enklare lösning sÄ har du hÀr ett system av hög kvalité som kommer att mer Àn dubbla bÄde ljudupplevelsen och lÀngden pÄ smajlet nÀr du spelar.

Rekomenderas.

Logitech G560 Lightsync

BÀsta Högtalare för Gaming 2022 RGB

De flesta bra högtalare för gaming ger oss sÄklart bra ljud, och kanske en snygg och passande design. Logitech G560 erbjuder dock mer Àn sÄ. Med Logitech högtalaren kommer oxo Lightsync sÄ du har RGB belysta effekter som synkar med spelen. Effekterna matchar hÀndelserna i spelen och gör upplevelsen mer levande.

Att vi rankar Logitech G560 som bÀsta 2.1 datorhögtalare för gaming Àr inte av en slump. Just nu finns det inte mÄnga högtalare pÄ marknaden som kan konkurrera med modellens precisa ljus synkning med spelen som Logitech gör.  

Givetvis har inte Logitech endast tÀnkt pÄ belysning och coola funktioner. Logitech G560 kan pumpa 240 watt för kraftfullt och djupt ljud. Högtalarna har Àven DTS:X Ultra surroundljud som Äterger ljud ifrÄn alla vinklar.

G560 setet kÀnns som ett komplett kit med utmÀrkt tryck och riktigt fet RGB funktion utan att kosta bÄde byxa & skjorta. Logitech G560 blir vÄrt förstaval av 2.1 system i BÀsta högtalare för Gaming 2022.

Razer Nommo Chroma

BÀsta Högtalare för Gaming 2022 Minimalistiskt

BÀsta DatorHögtalare För Gaming 2021

”Best small gaming speakers” → digitaltrends.com
”..impressive set of gaming speakers with rich, loud sound and customizable RGB lighting.” → tomsguide.com

Razer har lÀnge varit en kÀnd tillverkare i gaming vÀrlden och nu börjat tillverka gaming högtalare.  Dessa högtalare passar bra in i din gaming setup och extra bra med dina andra Razer produkter.

För att ljudet ska vara sÄ bra som möjligt har Razer hÀr ett par högkvalitativa 3-tumselement i specialvÀvt glasfiber för att maximera ljudkvalitén.

Razer Nommo Chroma kvalar prismÀssigt in snÀppet under G560 och Àr som vi tycker, det bÀsta 2.0-kanal systemet dÄ pris vs ljudprestanda stÀlls mot varandra. Passar sÄklart xtra bra dÄ det Àr lite trÄngt dÀr gameriggen Àr placerad, Stabilt Razer köp, som alltid.

Logitech-Z623

BÀsta Högtalare för Gaming 2022 PrisvÀrde

BÀsta datorhögtalarna för gaming 2021
”Great value for money, incredible performance, and THX certification” → audiostance.com

Logitech-Z623 Àr ett steg ner i prisklassen men Àr ÀndÄ ett riktigt bra ljudsystem, bÀttre Àn prislappen faktiskt. Det Àr inte direkt förvÄnande att modellen Àr mycket populÀr. Mycket bra ljud för pengen man lÀmnar ifrÄn sej helt enkelt.

Z623 kommer med THX-certifiering vilket Àr riktigt bra för klassen och 200 W att leka med. Systemet Àr ett 2-1 med diskant/mid i frontarna och en kapabel 7 tums sub. Du kan styra bÄde bas och volym frÄn en av satelliterna dÀr Àven en hörlur och aux-ingÄng finns, bra!

AnvÀndare av systemet Àr duktigt nöjda med kvalitén man hÀr fÄr för en rimlig peng Klart rent ljud i satelliterna och tung mÀktig bas. Letar du efter ett ljudsystem för bÄde game & musik i prisklassen runt 1500 har Logitech-Z623 inga motstÄndare att tala om. Rekommenderas.

Trust GXT 38 2.1

BÀsta Högtalare för Gaming 2022 Budget

Med Trust GXT 38 2.1 har vi hamnat i vad man brukar kalla budgetklassen. Men tappa inte hoppet Trust:s 2.1:a spelar skjortan av motstÄndet under tusenlappen.

Modellen som kommer med en subwoofer och 2 satelliter att förgylla ditt spelande med har bra ljudkvalité och tryck nog att fÄ grannarna att knacka pÄ vÀggen. En bra setup för gaming/musik behöver en stadig bas och hÀr finns det sÄ det rÀcker och blir över.

 Med en toppeffekt pÄ 120W Àr detta kit mer Àn tillrÀckligt för bÄde gaming och spotify. GTX:en har en trÄdad fjÀrrkontroll dÀr du kan styra volymen och fÄ tillgÄng till AUX in och en hörlursutgÄng. PÄ baksidan av woofern sitter analoga RCA in och utgÄngar samt volym och baskontroll.

Trust GXT 38 2.1 Àr ett stabilt val i den lÀgre prisklassen med mÄnga nöjda köpare och modellen fungerar lika bra till bÄde konsol och TV som den gör till datorn. BÀsta datorhögtalare i budgetklassen.

Samsung HW-Q86R

BÀsta Högtalare för Gaming 2022 Soundbar

Brukar du kanske spela vi tv:n eller sitter pÄ en riktig bjÀsse till skÀrm eller kort och gott vill ha ljud i kvalité nÄgra klasser över standardhögtalare & maxa game ljudet ?

Samsung HW-Q86R Àr dÄ ett toppval, med bra omdömen och fett 5.1.2ch-ljud genom en soundbar & trÄdlös subwoofer. Denna lilla pjÀs har Dolby Atmos objektbaserade ljudformat och kommer med ett dedikerat Game Mode. Stabilt.

Game On!

Mer att lÀsa pÄ PcKungen