BÄST I TEST

Audio Pro A10

Audio Pro A10

4.5/5

PRISVÄRD

Bästa Smarta högtalare

Google Home

4.4/5

KVALITET

Sonos One

3.5/5

GOOGLE ASSISTENT

Bose SoundLink Mini II

Sonos play:5

3.5/5

Bästa Multiroom-högtalare

En multiroom högtalare är ett trådlöst högtalarnätverk som utgörs av en eller flera högtalare i varje rum. Detta gör att man kan lyssna på musik i vardagsrummet, medan någon annan lyssnar på en podcast i köket.

Multiroom högtalare är sammankopplade i appar och kan på så sätt jobba tillsammans, detta gör att om du skulle vilja höra samma ljud överallt i huset går det, detta resulterar i ett grymt högtalarsystem vid fester eller middagar.

Idag är multiroom högtalare lätta att synca och kopplas upp med antingen bluetooth eller wi-fi. I denna guide kommer vi gå igenom de bästa multiroom högtalare utifrån vårat perspektiv.

Vad är skillnaden på ett högtalarsystem och multiroom högtalare?

Till skillnad från ett högtalarsystem, är ett multiroom system mycket mera teknologiskt. Ett högtalarsystem är oftast i samma rum och uppkopplat med kablar. Ett multiroom system är utspritt över hela huset och är uppkopplat trådlöst.

Ett multiroom system är som framtidens högtalarsystem. Ett högtalarsystem är utmärkt om man vill ha ett komplett bio system hemma eller ett billigare alternativ till bra ljud, men man förlorar alla smarta funktioner multiroom högtalare har.

Audio Pro A10

Audio Pro A10

Mått: Bredd: 14 cm, Djup: 14 cm, Höjd: 19 cm,

Varför köpa Audio pro a10? Denna högtalare är en kompakt och liten högtalare med ljudkvalité som om det skulle vara det motsatta. Audio pro a10 är en av de bästa multiroom högtalare med både Wifi och bluetooth anslutning för att du ska kunna välja den anslutningen som passar dig. Högtalaren har en simpel och snygg design och är klädd i tyg runt om. Högtalaren har även ”BMR teknik” för att spela djup bas samtidigt som den spelar klart ljud.

För bästa möjliga ljud: Rekommenderar vi att komplimentera med flera audio pro högtalare för att få multiroom på riktigt. Audio pro har flera olika typer av högtalare för att du ska kunna hitta de system som passar dig. I Audio pro’s högtalar serie finns subwoofers och stereohögtalare för att höja ljudkvalitén och ge ljudet mera bas. Det är även lätt att dela upp audio pro högtalare i olika rum för att lyssna från olika källor samtidigt.

Anledning till att köpa: Förutom bra ljudkvalité och storlek är även denna högtalare väldigt prisvänlig, för sin prestanda. Högtalaren har en 3 tums bas för att göra ljudet mera levande och dynamiskt. Vi gillar även möjligheten till både wifi och bluetooth anslutning, detta gör att man kan använda den anslutning som passar bäst. Högtalaren har inbyggda förval som är programmerbara, detta gör att att du inte alltid behöver ta upp din mobil för att sätta på favoritlistan.

Google Home

Bästa Smarta högtalare

Mått: Bredd: 9.6 cm, Djup 9.6 cm, Höjd 14 cm,

Text under uppdatering.

Stöd för multiroom
Stöd för internetradio
Google Assistant röstassistent
Dockningsstation för mobil/iPod
Mobilapp för styrning av funktioner
Minneskortsläsare
Mobilapp för styrning av funktioner
Inbyggd mikrofon
Dockningsstation för mobil/iPod
Klockradio med alarm
Micro-USB

Sonos One

Mått: 16,1 x 12,0 x 12,0 cm, Vikt: 1,9 kg, Färg: Svart, Vit

Vilka är sonos?
Sonos är ledande tillverkaren när det gäller Multiroom högtalare, med deras smarta app och fantastiska ljudkvalité skulle vi säga att detta är den bästa prisvänliga multiroom högtalaren just nu. Med smarta funktioner som Google assistent och Amazon alexa kan du enkelt styra ljudet med din röst, alternativt genom appen eller touchfunktionerna på högtalaren. Designen är fukttålig, simpel och snygg, med en kompakt konstruktion får denna högtalare plats var som helst.

Vad ska man köpa för ett komplett Sonos system? Sonos One funkar utmärkt att spela musik med ensam, men för att få riktig multiroom känsla behövs fler sonos högtalare. Sonos har ett stort urval av högtalare, allt från subwoofers till soundbars. Detta gör att du kan köpa de Sonos högtalare som passar dig. Vi gillar starkt denna flexibiliteten, du som vill ha mycket bas i ditt system kan lägga mer pengar på subwoofer, och du som gillar mer små högtalare kan lägga pengarna på fler Sonos one eller Sonos play:5.

Hur fungerar Sonos ?
Istället för traditionell bluetooth använder sig Sonos högtalare av wi-fi anslutning. Detta är någonting vi ser positivt på eftersom att anslutningen till högtalarna går snabbare, då man redan är ansluten till wi-fi så fort man kliver innanför dörren. Bluetooth brukar oftast vara krångligare att ansluta, med wi-fi anslutning ansluter allt från TV till dator på en gång. En annan sak vi gillar med wi-fi anslutning är att den har längre räckvidd, ofta behöver man vara nära bluetooth högtalarna för att ansluta. Wi-fi anslutning brukar även höja ljudkvalitén eftersom att komprimeringen av data filer sker på ett smidigare sätt en bluetooth anslutningen.

Bose SoundLink Mini II

Bose SoundLink Mini II

Bredd: 180 mm Djup: 58 mm Höjd: 51 mm Färg:Svart, Vit, Silver, Grå, Blå, Röd, Grön 

Text under uppdatering.

Stöd för multiroom
Inbyggd mikrofon
Batteritid 10 h
Bluetooth 2.0
Micro-USB
Aux ingång
Inbyggd högtalartelefon kompatibel med Siri & Google Assistent

– Saknar Trådlöst nätverk

DENON HOME 150

bra multiroom högtalare

Mått: 12,0 x 18,7 x 12,0 cm, Vikt: 1,7 kg, Färg: Svart eller vit

Denom home 150: Är för dig som är ute efter en superkompakt högtalare med bra ljudkvalité för sin storlek. Högtalaren har Heos multiroom streaming system inbyggt för att du ska enkelt kunna kombinera högtalaren och skapa ett multiroom-system. Denom home passar perfekt i mindre rum där ljudkvalitén och ljudstyrkan inte behöver vara bäst. Högtalaren är otroligt smidig och passar överallt i hemmet.

Förberedd för röststyrning: Denon Home har en inbyggd mikrofon och är redo för att användas för röststyrning, genom tjänster som Google-assistenten och Amazon Alexa. Med röststyrning kan du enkelt byta låt eller pausa musiken med rösten, istället för att behöva gå fram och trycka på högtalaren manuellt.

Vem är den för? Du som vill ha en mindre trådlös högtalare som fortfarande har bra ljudkvalité, självklart inte i närheten ljudkvalitén av stora högtalare men för sin kompakthet och storlek är ljudet fortfarande bra. Passar perfekt för att fylla ut med mer ljud i köket eller t.ex ett mindre rum.

Vi gör vårt bästa för att testet ska vara hjälpsamt för dig

Lämna gärna ditt betyg 🙂

Genomsnitt: 5 / 5. Antal betyg: 1

Bästa SSD 2020
Köptips

Bästa SSD 2020

BÄSTA SSD 2020 Samsung 860 EVO Serie  4.4/5 SNABB & PRISVÄRD Crusial MX 500 Serie  4/5 BRA PRIS/GB Samsung 870 QVO Serie  4.8/5 TLC FLASH Gigabyte ATA-600 Serie  4/5 Bästa SSD 2020 – Bäst lagring per krona Vi tittar på de populäraste och bästa SSD diskarna 2020. Vi rankar efter pris

Läs mer »
image credit tp-link - Bästa Mesh Router 2020
Nyheter

Bästa Mesh Router 2020 – Test: 4 Bra Val

Bästa Mesh Router 2020 Asus ZenWiFi AX XT8  4.8/5 Bästa Mesh 3 Node TP-Link Deco X60  4.5/5 Bästa Mesh Midclass TP-Link Deco M9 Plus  4.4/5 Bästa Mesh Budget TP-Link Deco M4  4/5 Bästa Mesh Router 2020 – Test: 4 Bra Val Mesh router system blir allt populärare alltefter som priserna på

Läs mer »
Bästa tv 2020 gaming
Köptips

Bäst Tv 2020 Gaming

BÄST I TEST LG OLED GX Series  4.8/5 PRISVÄRD LG OLED CX Series  4.7/5 BÄSTA Q-LED Samsung QLED Q80T Series  4.1/5 BÄSTA BUDGET Samsung QLED Q60T Series  3.5/5 Bäst Tv 2020 Gaming Bäst Tv 2020 Gaming. Gaming på tv är minst sagt populärt – fattas bara. De nya tv panelerna är

Läs mer »
Bästa nätaggregat 2020
Nyheter

Nätaggregat – Gaming

BÄST I TEST Corsair RMX V2 Series  4.5/5 OLED & RGB – GAMESTYLE Asus ROG Thor Series  4.4/5 BUDGET Kolink Core Series  3.5/5 Bästa nätaggregat 2020 Vi tittar på de populäraste och bästa nätaggregat 2020. Datorer behöver ström som alla vet och det är nätaggregatet som ordnar detta. Ibland, och alltför ofta

Läs mer »