bästa trådlösa gaming headset

bästa trådlösa gaming headset

bästa trådlösa gaming headset

Vi alla vet det redan, ett trådlöst gaming headset har mer komfort och frihet jämfört med ett trådbundet. Med ett trådlöst gaming headset slipper du trassliga sladdar som är i vägen och stör ditt spelande. Med ett trådlöst gaming headset kan du resa dig ur stolen och gå till köket samtidigt som du är kvar i t.ex Discord. 

Allt vanligare och framförallt billigare blir trådlösa gaming headset. Marknaden växer och flera trådlösa tekniker växer fram, så vilket är det bästa trådlösa gaming headset? I denna guide kommer vi att lista de fyra enligt oss, bästa trådlösa gaming headset. 

Innehållsförteckning:

Steelseries Arctis 7

bästa trådlösa gaming headset

Batteritid: 24 timmar | Trådlös teknik: 2,4 GHz radiofrekvens | Trådbunden anslutning: 3,5 mm Ljudutgångsläge: Stereo | Egenskaper: Airweawe öronkuddar, komfortabelt huvudband, chatmix inställningar m.m. | 

Steelseries Artics 7 är helt klart ett utav dem bästa trådlösa gaming headset just nu, där komfort och teknik ligger i proritet. En vanlig brist hos gaming headset är öronkuddarna, de är ofta hårda och medför smärta i öronen efter ett par timmar. Detta har steelseries löst genom att byggt öronkuddarna i ett funktionsmaterial som kallas ”Airweawe”. Dessa kuddar är otroligt komfortabla och håller öronen svala och fria ifrån smärta. 

Huvudbandet är snarlikt ett huvudband för skidglasögon, vilket gör det mer fjädrande och komfortabelt. Dessa typ av band fördelar vikten mer jämt och blir inte irriterande efter ett par timmar. 

Det bästa trådlösa gaming headset ska endast inte vara komfortabelt, utan måste även innehålla bra teknik och egenskaper. Detta har Steelseries haft i åtanke då de kittade detta headset med premium ljudelement, generations DTS med X V2 surroundljud, on ear ljudkontroller och on ear chatmix vilket innebär att justera volymen mellan spelet och vännerna.  

trådlöst gaming headset

Se bästa pris hos: 

Corsair Void Elite

bästa trådlösa gaming headset

Batteritid: 16 timmar | Trådlös teknik: 2,4 GHz | Ljudutgångsläge: Stereo | Egenskaper: 12 meter trådlös räckvidd, Bra hållbar konstruktion, Discord certifierade, bra inställningar för ljud | 

Corsair Void RGB Elite är ett väldigt bra trådlöst gaming headset med bra konstruerad design byggt för att hålla länge. I detta headset prioriteras komfort med meshmaterial och öronkåpor i minnesskum för längre spelstunder. Materialet är utav mikrofiber som andas för att öronen ska hållas svala. Kåporna är även over ear för maximal komfort och spelupplevelse. 

Headsetet har ett surroundljud på 7.1 vilket gör att du ljudet spelas upp ifrån olika vinklar för olika tillfällen. Denna ljudteknik är otroligt bra för spel som CS:GO. Frekvensområdet för ljud är 20-30000 HZ vilket är tillräckligt för ett headset med heltäckande ljud. Drivenheterna är på 50mm och är gjorda utav neodym för bättre och klarare ljud. 

egenskaper

Se bästa pris hos: 

HyperX Cloud Flight S

bästa trådlösa gaming headset

Batteritid: 30 timmar | Trådlös teknik: 2,4 GHz 7.1 surroundljud | Ljudutgångsläge: Stereo (tvåkanalig) | Egenskaper:  Hörlurskåpor som kan roteras 90 grader, Bra komfort och hållbarhet, Qi-certifierad för trådlös laddning m.m.

HyperX har länge varit en av de bästa tillverkarna när de gäller gaming headset, ofta ser man esport proffs använda sig av headset av dessa tillverkare och det är inte av en slump. Cloud Flight S är helt klart ett utav de bästa trådlösa gaming headset just nu och kommer med extremt bra funktioner. Headsetet har en batteritid på hela 30 timmar vilket är bättre än de flesta andra trådlösa headset på marknaden, samtidigt som de behåller kvalitén och teknik som 2,4 GHz ljud. 

HyperX cloud Flight S kan erhålla en så lång batteritid tack vare att laddningen är en så kallad ”QI-laddning”. Givetvis finns även funktioner för att balansera volymen mellan spelet och vännerna i t.ex Discord. 

trådlöst gaming headset

Se bästa pris hos: 

Corsair Gaming HS70 Pro

bästa trådlösa gaming headset

Batteritid: 16 timmar | Trådlös teknik: 2,4 GHz 7.1 surroundljud | Ljudutgångsläge: Stereo | Egenskaper:  12 meter trådlös räckvidd, funkar med både PC och PS4, 

Corsair hs70 är ett trådlöst gaming headset som håller en prisnivå lägre än de flesta premium headset idag. För runt 1000kr får du ett extremt bra trådlöst headset med funktioner som dyrare headset även har. Det är samma ljudteknik som dyrare headset och komforten är snarlika. Den trådlösa räckvidden är även otroligt bra på hela 12 meter. 

Öronkåporna är gjorda utav lyxigt minnesskum där kåporna täcker över hela öronen. Headsetet är även discord certifierat för bättre kommunikation med vännerna. 

trådlöst headset corsair

Se bästa pris hos: 

bästa subwoofer
Köptips

bästa subwoofer 2020

För att göra ditt ljud komplett krävs en subwoofer, eller subbas som det också heter. En subwoofer spelar främst inte lyrics eller melodin, utan självaste

Läs mer »