Bästa VPN tjänsten 2020: Surfa tryggare

bästa vpn tjänsten

Bästa VPN tjänsten 2020: Surfa tryggare

Att hitta den bästa VPN tjänsten är otroligt viktigt för din säkerhet och anonymitet online. Med den ständigt växande marknaden och nya tjänster som ploppar upp kan det vara svårt att veta vilken den bästa VPN tjänsten är. Därför kommer vi i denna guide lista de 5 bästa VPN tjänsterna du kan skaffa redan idag! 

I denna guide kommer vi endast lista de VPN tjänsterna som har en prisslapp, eftersom att gratis VPN ofta presterar sämre och är inte lika säkra. Att betala för ett bra VPN tjänst är en billig försäkrning och ett starkt skydd för din anonymitet online. 

Många vill ha den bästa VPN tjänsten för att kunna se serier och använda tjänster vi inte har i Sverige, medans andra vill försäkra sig om att de skyddade från bedrägerier och identitetskapningar. Vad du än ska använda ditt VPN till, är fortfarande en seriös och i vissa fall lite dyrare tjänst att föredra. 

5 bästa VPN tjänsterna 2020:

1. NordVPN

Bästa VPN tjänsten 2020

bästa vpn
 • Servrar i 62 länder
 • Billigt för längre abonnemangsplaner
 • Lättanvänt och säkert
 • Tar inte emot paypal betalningar

NordVPN är en otroligt bra VPN tjänst med ett stort servernät på över 5000 servrar, vilket gör tjänsten är otroligt säker. NordVPN är en av de mer säkra tjänsterna eftersom att det har policy att inga loggar sparas, ett otroligt stort och utspritt servernätverk och funnits länge i branschen. 

Varför NordVPN är så bra är tack vare deras fokus på säkerhet. NordVPN har en funktion som kallas för ”dubbelkryptering” vilket gör att du inte kopplas upp mot en server utomlands, utan den kopplas upp via två separata servrar. NordVPN stöds till alla de vanliga operativsystemen och enheterna vilket gör att du kan förbli anonym på alla dina enheter. 

Tack vare att NordVPN ligger i Panama, tillåter det dem att inte logga aktivitet. Ifall NordVPN legat i europa hade de varit tvunga att logga all aktivitet, vilket inte tillåter dig att vara helt anonym. 

NordVPN är även en av de billigaste VPN tjänsterna på marknaden, trots deras prisvärda säkerhet. Du som binder upp dig i tre år får ett pris i månaden som motsvarar 1 kaffe eller två, vilket vi tycker är ett otroligt bra pris. 

2. CyberGhost

Bästa VPN tjänsten för netflix

bästa vpn tjänsten
 • Stöd för fler enheter
 • Många servrar i många länder
 • Bra funktioner för specifika aktiviteter, t.ex netflix
 • Dyrt om man endast binder sig en månad

Cyberghost är en otroligt bra tjänst och definitivt en av de bästa VPN tjänsterna 2020. Cyberghost är i närheten av NordVPN antal av servrar. I nuläget har Cyberghost 3000 servrar utspritt runtom jorden i runt 60 länder. Cyberghost passar till alla de vanliga operativsystemen och enheterna. 

Cyberghost tillåter dig att ha VPN på sju av dina enheter vilket tillåter dig att alltid vara skyddad. Vi rekommenderar cyberghost extra mycket till dig som använder VPN för att få tillgång till andra delar av jordens internet. Enligt oss är Cyberghost bästa VPN tjänsten för Netflix och streaming användande. 

Cyberghost har precis som NordVPN noll loggning vilket tillåter dig att förbli anonym på internet. Cyberghost ligger i Rumänien, vilket gör att de loggar noll data. 

3. Surfshark

Bästa billiga VPN tjänsten

bästa billiga VPN
 • Otroligt bra pris
 • Passar sig bra för streaming
 • Snabbt och säkert
 • Saknar vissa funktioner

Surfshark är en billigare VPN tjänst som lämpar sig väldigt bra för att få åtkomst till serier och streamingtjänster utomlands. Surfshark har stöd för obegränsat med enheter vilket tillåter dig att vara skyddad lika bra på din telefon som på din laptop. 

Surfshark har inte lika många servrar som Cyberghost och NordVPN, men är ett väldigt bra grundläggande VPN skydd för vardagliga aktiviteter. Surfshark är även billigare vilket gör att du som inte bryr dig lika mycket om server antalet får en billigare tjänst. 

Även fast priset är lägre än andra tjänster, är Surfshark fortfarande otroligt säkert  anslutning via en dubbel VPN liknande NordVPN. 

4. Express vpn

Bästa VPN för snabbhet

bästa snabba VPN
 • Snabba servrar
 • Servrar i 94 länder
 • Bra kundservice
 • Endast stöd för 3 enheter

Express VPN är tjänsten för dig som vill ha det bästa snabba VPN anslutningen. Denna tjänst är dyrare än genomsnittet, vilket har sina nackdelar men även en anledning. Ofta, är VPN segt och laddar segare än en oskyddad anslutning. Tack vare Express VPN snabba servrar behöver inte detta vara ett problem längre. 

Nackdelen med ExpressVPN är att de endast har stöd för tre enheter på ett konto, men för dig som inte är i behov av att ha VPN på fler enheter blir det ingen skillnad för. Givetvis erbjuder dock ExpressVPN på alla de vanliga operativsystemen och enheter. 

ExpressVPN har en automatisk tjänst som hittar den bästa servern för din position. Detta gör att anslutningen blir bättre och hastigheten blir snabbare. Givetvis har du även obegränsat bredband och kan ladda hem så mycket du vill genom din VPN anslutning. 

5. FREEDOME VPN

Bästa VPN tjänsten som kan kombineras med virusskydd

 • Bäst för F-secure användare
 • Upp till sju enheter
 • Bra kundservice och pris
 • Endast 28 servrar

Freedome VPN är den bästa VPN tjänsten för dig som prioriterar säkerhet med antivirusprogram före total anonymitet. Freedome har servrar i endast 28 länder, men är extremt bra för dig som vill skydda din dator från attacker. Kombineras Freedome med F-secure antivirusprogram får du en väldigt säker dator. 

Freedome VPN finns trots allt bara i 28 länder, men det är tillräckligt för att du ska få tillgång till streaming och serier i utlandet. Denna tjänst har även en bra prislapp, men sämre abonnemangsmöjligheter. För att få tillgång till Freedome VPN måste du bli kund i ett år. 

Läs fler artiklar