Secretlab TITAN Evo gamingstol recension

Secretlab TITAN Evo recension

Den bästa gamingstolen på marknaden.

Gamingstol Secretlab TITAN Evo Stealth Gamingstol

Betyg

Ergonomi
Design
Byggkvalitet
Prisvärde
4.7 / 5
5 / 5
5 / 5
4 / 5
4.7
Betyg

SAMMANFATTNING

Efter att ha testat TITAN Evo, det senaste och bästa från Secretlab, så kan vi gå i god för att gaminstolen har allt man tänka sig önska. Den är enkel att montera, justerbar i alla led, hållbar, finns i ett flertal olika designs, och sist men inte minst är den bekväm. Vill du ha en ergonomisk stol som kommer räcka dig länge i den övre prisklassen så är TITAN Evo rätt val för dig. I bilden visas TITAN Evo Stealth som kan köpas på deras webbplats här

När man spenderar mycket tid sittandes till vardags så är en bra stol en väl värd investering. Secretlab har varit med i gamet länge och prisas av flertalet populära publicister som techradar, pcmag och pcgamer. Vi har i skrivande stund testat TITAN Evo i 3 veckor, och nedan kan du läsa vår genuina åsikt och vartför vi ger tummen upp till Secretlab.

Ihopbyggnad

Leveransen tog en vecka. Att bygga ihop stolen var smidigt och tog ungefär 1 timma. På baksidan av den medföljande affischen finns en guide som demonstrerar steg för steg hur du bygger ihop stolen. Man behöver endast skuva 8 skruvar, och allt man behöver inklusive skruvmejsel följer med. Det var enkelt att bygga ihop stolen själv.

Funktioner

Sätet går att justeras i höjdled samt vinkla. Man kan både fästa fast hur mycket sätet vinklas, eller lämna reglaget öppet vilket gör att man kan luta sig tillbaks när man vill.

Armstöden kan justeras i höjdled, framåt, till sidan samt vinklas inåt och utåt. Själva armstöden fästs på magnetiskt vilket betyder att man enkelt kan byta ut dem vid behov, eller utefter smak och tycke om man exempelvis vill ändra färg på dem.

Huvudstödet som medföljer är även den magnetisk, och kan därför justeras fritt så att huvudet vilar perfekt på kudden.

Hjulen rullar väldigt enkelt i alla riktningar, även på mattor.

Gamingstol Secretlab TITAN Evo Stealth Gamingstol
Gamingstol Secretlab TITAN Evo Stealth Gamingstol
Secretlab TITAN Evo Stealth Gamingstol

Design

TITAN Evo kommer i många färger och mönster, och önskar man en mer diskret utformning likt ovan så kan man kika på stealth (som ses ovan) och black. Det finns även ett flertal olika designs i teman som harry potter, fortnite, valorant, overwatch samt e-sportlag som team secret, astralis och Cloud9.

Byggkvalitet

Materialet i läder ger en premiumkänsla och gör det enkelt att hålla sätet och ryggstödet rent. Det finns tre storlekar att välja mellan, och vi valde medium. Överlag är TITAN Evo en väl genomtänkt stol som tack vare dess möjlghet för justering gör att den passar alla.

Något som inte medföljer men som finns att köpa till är en kudde för ländryggen. Det hade varit uppskattat om detta inkluderades i priset.

Kontenta

TITAN Evo från Secretlab är lätt att rekommendera. Många förbättringar har gjorts baserat på feedback från användare över åren och resultatet blir en “best in class” stol, enligt oss.

Fler tester