bästa pc spelen 2020

bästa pc spel 2020

bästa pc spelen 2020

I denna artikel kommer vi att gå igenom de bästa pc spel 2020 som är värda att lägga tid på just nu. Eftersom att det finns så många typer utav pc spel idag kommer vi att ta med ett bra spel ifrån varje genre. Med det menar vi, ett singelplayer spel, ett multiplayer spel, ett tävlingsinriktat spel och så vidare. 

Valorant

Bästa nya spelet 2020

bästa pc spelen

Valorant är ett splitternytt spel som släpptes 2020 utav Riot Games som är skaparna utav titlar som league of legends. Detta spel påminner väldigt mycket om CS:GO, med karaktärer ifrån spelet Overwatch.

Likt CS:GO är detta spel väldigt tävlingsinriktat, där reaktioner och taktiker kan vara avgörande. Valorant är inget spel man spelar för att ta det lungt, utan mer utav ett E-sport spel. 

Detta spel är väldigt enkelt att börja spela för dem som är vana med FPS spel där sikte är otroligt viktigt, och enklare för dem som kommer ifrån CS:GO. 

Minecraft

Bästa multiplayer spelet 

bästa pc spelet

Minecraft må vara ett omtalat och känt spel för de flesta, men värdigt att ta med på listan över de bästa pc spel 2020. Detta spel är helt klart ett utav de bästa tidlösa spelen och perfekt för multiplayer.

Med Minecraft egna servrar, så kallade ”realms” kan du enkelt klara ut spelet med vänner. En nackdel med Realms är att de kostar pengar, men summan är liten i förhållande till hur kul spelet är. 

Trots du redan spelat minecraft förr, är spelet ändå värt att börja med igen. Nya uppdateringar håller spelet fräscht och det finns alltid något att göra. 

Assassin’s Creed Valhalla

Bästa äventyrs spelet 2020

Assasin Creed är en välkänd spelserie som har varit omtyckt i flera år. Spelet är tyvär inte släppt än, men kommer ut i slutet utav 2020. Med andra ord är detta spel något att hålla koll på. 

det nya Assasin Creed utspelar sig vikingatiden, vilket är extra kul för oss som bor i norden. 

Red Dead Redemption 2

Bästa story spelet 

Red dead redemption 2 är ett spel som är skapat utav Rockstar games, vilket i sig betyder en hel del. Rockstar games är skaparna utav Grand theft Auto serien vilket är ett av de största spelet. 

Detta spel har en väldigt bra Story som man får följa under spelets gång. Med storyn som följer med under spelets gång blir detta spel otroligt roligt att spela.

 

Bästa gamingstolen
Köptips

Bästa gamingstolen 2020

Är du ute efter den bästa gamingstolen 2020? I denna artikel kommer vi att ranka dem fem bästa gamingstolarna 2020 utifrån pris, kvalité och egenskaper.

Läs mer»
gamingmus
Köptips

Bästa gamingmusen 2020

Bästa gamingmusen 2020: Att hitta den rätta musen kan vara väldigt svårt, eftersom att alla har olika preferenser. Vilken som är den bästa gamingmusen varierar

Läs mer»