Om oss

Om oss

pckungen.se är en webbplats där du kan hitta fakta om de mesta som rör pc,datorer och gaming. Våra recensioner är alltid ärliga med målet att du ska hitta den perfekta datorn eller komponenten. 

Vi har för nuläget delat upp sidan i tre kategorier: guider, köptips och säkerhet. Inom segmentet guider skriver vi informativa artiklar kring allt som rör datorer. Köptips är en kategori där vi jämför produkter och hjälper dig att hitta produkterna som passar dig. Säkerhet är där vi tipsar om virusskydd och VPN tjänster. 

Denna webbplats startades i början utav 2020 och drivs av skribenter som har ett intresse utav datorer och allt som hör till. 

Pckungen är inte en hemsida där du kan köpa produkter ifrån. Alla produkter vi listar har en länk till seriösa webbutiker som webhallen, komplett och maxgaming. Undrar du hur vi jobbar? Klicka här. (integritetspolicy).

Frågor

Vanliga frågor

Denna webbplats startades i början utav 2020.

Vi håller just nu på att arbeta på en ny mail men för tillfället nås vi på

pckungenkontakt@gmail.com

Pckungen är helt gratis att använda. Vi tjänar pengar på annonslänkar via annonsnätverk som adtraction. Att använda våra länkar för att komma till produkter kostar ingenting för besökare.

Informationen vi delar ut får användas till andra webbplatser så länge vi får tillbaka en länk till sidan där informationen hämtades ifrån. 

it-bloggar.se